Fashionista vs. Streetstyle v.29Jo, jag hade lovat en respons på ett tidiagare inlägg, som ni kan läsa om här. Här har ni en outfit på hur jag menade. Det är eget att matcha och korsa två heeelt olika stilar, och din klädstil får en egen touch. ''Men om alla ska börja andvända den här outfiten blir det ju inget eget,'' tänker du säkert nu.  Nää, men denna outfit är bara en inspirationskälla, altså man kan andända den för att bygga vidare på en egen stil. Kommer att skriva mer om detta mycket här framöver, kom gärna med tips om elegantens mode, för jag har ingen koll alls. Fashionista och elegant stil är två olika saker, men den kommer innehålla mer fashionista lite senare, jag lovar.

Look at his swag! picture version v.29Oh my dayz. Oh my fock'n dayz. He is sofa king se*y!!
Skulle kunna äta upp honom uppifrån och ner. Bokstavligen. Det spelar ingen roll vilket plagg han tar på sig, han är kung i allt. Helst ska han inte ha några plagg alls (a),, Haha ne driver bara, men hursomhelst, denna outfit är jag snackat om tidigare vid ett köp av linne..  Här kan ni läsa om det.  Nää, nu ska jag gå och drömma söta små drömmar om lil Wayne här, för söta jag ska gå och jobba duktigt imorgon, anledningen till att jag kommer att skriva rätt rostigt här framöver. Dela ut gratis pussar till folk ni inte känner.(?)
/a.

Nu kan du köpa klockan som var 80-talets bomb!

Casio Digital (DBC-32D-1ADF) 799kr & HIttas på shelta.se 


  • Automatisk lysdiod
  • telefon- och adressminne
  • 8-siffrig miniräknare
  • valutaräknare
  • sfäriskt glas
  •  säkerhetslås
  •  kalender mm.

Som ni kan förstå, så var det som en bomb som slöpptes ned på 80-talet, och det va Hi-tek så det sved !! Och nu har du möjligheten att bära historietidens mest fashinerande utveckling på armen för bara 799kr! Skulle lääättt inte banga på att köpa.

/a.


 


A black silk tie , so damn sexy !Svarta siden slipsar är SÅÅÅ sexigt!! Vet inte varför, men jag tycker det verkligen . Slips kan man idag ha till nästan allt, fast att det inte är många som vågar sticka upp lite. Slipsen  tycker jag man kan andvända i vardagliga sammanhang också, fast jag vet att många inte delar den åsikten med mig. En löööst åtsittande slips, över en t-shirt med baggie och shades, det är inget att leka med !! Kan visa i en complete outfit hur jag menar,  lättare att då se med färger och hela paketet. Någon gång den kommande veckan ska jag publicera outfiten . PeAcE

/a.

Flott-problem i nyllet, som vägrar lämna dig?Då skall du köpa en mirakel prodikt vid namn stop-shine/anti shine. De kändaste(och därmed dyrste) heter Biotherm homme, Clinique skin supplies for men och Aramis Lab Series for men, men behöver inte vara de bästa. Priserna kan gå välgt högt upp i skyn, och därför har jag samlat ihop lite andra märken, för lite mindre än de superdyra priserna. Dock finns det ju budget verisionen, H&M, Kicks bl.a, där det är bara att fråga så hjälper personalen dig in i den stora djungeln. Produkterna är hittade på lash.se, en väldigt specialicerad boutique på nätet endast för män. Starkt rekomenderad!!

/a.

Clothing in connection with music, v 28

    
             
AA yo, ayo ayo!!
Har kikat runt och har inte sett någon GOLIATH x NEW ERA「AYO!」59fifty Fitted Baseball Cap, som säljs i sverige. Men däremot så vart den släppt för ett tag sedan i en butik vid namn Goliath rf i New york. Ni kan ju höra av er om ni vet något ;)  Färgerna , de är streetmodet i vår-sopmmaren, så en lansering till sverige skulle inte sitta fel! Chäärlek till er alla

/a.


Trix it v.28Trix it. Kategorin som handlar om småsaker som kan göra en outfit 3x gånger mer genomtänkt och där med så mycket snyggare. Nu kanske ni undrar varför jag nu tipsar om ett par kallingar ?!  Jo, detta har jag snackat om förut för  väldigt länge sedan, as u can see. Klockan med 4cm av kallingarna uppstickandes ur byxan, blir perfekt tillsammans med solglajjorna så väl på som hängandes i t-shirts linningen.detta kan vara snyggt med en vit tröja med blått tryck samt ett par svarta denim, med behöver möjligtvis inte vara så. Trix it v.28 ger stora matchningsmöjligheter!!

/a.


Matcha mönster-regeln.

Regeln är som en syskonregel till 3-regeln, men fungerar på ett lite mer annorlunda sätt.  Altså, om du vill ha ett mönstrat plagg, så får du

Killa swag is back,,

IM BAAAACK!! D:

Och från och med nu kommer allting att rulla på som vanligt.
/a.


RSS 2.0