Its time for some holiday ;)

Killaswag har semester tills 7:e juli, då vi är tillbaka pigga & Fräscha :D

/a.

We about to explain it for y'all;)

ABC. Så heter en ny kategori som killa swag har fått.
Du kanske undrar vad sub-dial, kronometer och VLG är för något? Killa swag håller koll! Med hjälp av kategorin Klockans, Byxans, Parfymens (etc) ABC förklarar vi vad dessa besämningar betyder. Kan vara bra att kunna över huvudtaget, eftersom att mycket kunskap ligger bakom en tung klädstil.

/a.

Complete outfit v.24

Slumpmässigt tagna från google bildsökning, allt på intuition. Och här har ni då allt i ett paket, mode & rätta färger. (Förutom shades modellen som är lite klyché just nu, med tanke på de nyutkommna modellerna) ENJOY !!

/a.

Christian Audigier <3 ChampagneHar ni hört? Christian Audigier har den här gången lanserat Champagne och vin, istället för kläder. Riktigt tungt måste jag säga! Vi tjejer är noga med vad killar har i sitt badrumsskåp, och jag tror att även lite dyrare märkesvin skulle gå hem mer än något sjåpigt B-flaska. Ser snygga ut att ha hellre i barskåpet än att drickas, så länge man inte heter Chris brown dåra ;) Sagt det förut och jag säger det igen, Ed hardy gör oss aldrig besvikna!

I <3 pornographic tees (a), c


Estevan Oriol 'BANANA', 349kr 175kr topstreetwear.com

Titta vad jag har hittat hos topstreet wear! Kategorin var 99kr-199kr. Tung t-shirt, lite småporrig som jag diggar :P. Ni kanske undrar varför jag diggar? Jo, för att det är uttrycksfullt & vågat och sitter fint på speciellt blyga killar. tror att jag har sagt det förut? Ni som tycker att jag lägger ut dyra saker, här har ni exempel på varför de är så dyra, jo efterfrågan. Dock fanns det några snygga tees under kategorin:

     

/a.

Look at his swag! video version v.23

 
Jag som har tjatat så mycket om 3 regeln, ja här ha ni ett bra exempel. Personen som heter Buju, han kan klä sig. Färgerna är Grönt svart & Gul. Visst har han lite vitt okså, men det ser bra ut, eftersom det är detajler. Gul Kepa, kallingar, skärp och sneakers, samt Grön tröja, tjocktröja & detaljer på sneakersen. Kläderna är kanske inte världens snyggaste en & en, men outfiten tillsammans blir skitsnyggt. Den här killen vet hur man matchar rätt!


Hollywood bring it on!!


Nike SB 'Blazer PRM SB  SPTR/BLK'  899kr & hittas på hollywood.se

80-talet är tillbaka & därmed de starka färgerna likaså.  Och här har ni ett par kattiga starka nike, som inte går emot 3-regln. Orange, svart och vit är fint tillsammans, men bara om den resterane outfiten är samma färger. Altså gäller det att inte dyka upp med en grön jacka, de skulle förstöra allt, inklusive dessa suoperuperfina nike. Aa men ni fattar poängen :)

/a.

A promise is just what I said

Alåå! Kort & gott, här har ni presentationen av de nya artiklarna:

Historik: Här presenteras lite fakta om kläder och allt annat smått & gott
Look at his swag! video version: En syskonartikel till vår gamla ''Look at his swag!''
Look at his swag! private person/town version: Syskonartikeln igen, fast den här gången då bilder från stan eller andra privatpersoner som diggas.
Complete outfit: Exakt som det låter, inget mer med det :)
Its about everything around: Smådetalje runt omkring typ detaljer man inte alls tänker på, men som betyder något så otroligt.
Matcha rätt: En guide om hur man matchar rätt helt enkelt. 3-regeln är ett exempel.RSS 2.0