Its a Cartoon tee?


Captain America #1: ''Captain america tee'' jack&jones, 199kr
Svart Flinstone: H&M Divided Herr, 149kr
Captain America #2: ''Wolverine tee'' jack&jones 199kr
Blå Flinstone:''Flintstones tee'' jack&jones, 199kr
Svart Kalle Anka: H&M Divided Herr, 149kr
Captain America #3: ''Captain america tee'' jack&jones, 199kr


SHOO på er tunga människor!!!
Som jag skrev i det förra inlägget så är det mode nu med tecknade tryck på t-shirts. Jack&Jones + H&M hänger på trenden och levererar urgrymma tees! Och även om det inte skulle vara så att du diggar att förlja trender, så kan man ju dra på sig en för det personliga betydandet. Altså dina favoriter när du var liten.. Jag älskar Toy Story & Hitta nemo. Diggar du det eller ej, rådfråga en tjej!
/a.

Mode för er killar, höst 2010Skjortan + flugan är riktigt hett i nuläget. Så är också tee's med tecknade tryck/småporriga tryck. Stickat och och pälsmössa är ju bara plus att det är hett, för varmt är det att ha dem på sig. Skinnhandskar? RIKTIGT SNYGGT och hett som självaste elementet. Nörd-glajjerna har fortfarande sin tid inne.

/a.

Vad vill ni se mer av här i Killaswag?!


LÄSARE! Killaswag behöver din hjälp. Börjar bli lite tom på inspiration.. Har lite projekt att dra igång till våren men  nu börjar mina idéer snart ta slut. Eller ungefär så. Därför skulle jag uppskatta JÄÄÄÄTTE mest med lite tips och inspiration? Vad vill du läsa mer av? Hur kan vi bli bättre? Är det något jag kan ta upp i bloggen t.ex. Kom ihåg att genom ärlighet som det oftast är bästa sättet att bli bättre. Killaswag ska bli bäst. Men.. jag kan ju egenligen fortsätta skriva såsom jag gör, men vill ju egentligen att läsarna ska vara med  och tycka om det som skrivs. Och om det kan bli bättre så fixar vi det. Så jag ber nu snällt, skicka gärna mail till killaswag med era förslag och åsikter på hur killaswag kan bli bättre. Killaswag@live.se
Eller, om du känner för att vara anonym utan att dela dina åsikter tillsammans med en synlig mejl-adress, skriv det du tycker i en kommentar här nedanför. Fyll då inte i mejladress och namn, utan bara skriv din åsikt. Let the killaswag pop up from the bag! (?)
/a.

Få bort fläckar från dina plagg!Blod

 Slagsmål på krogen igår? Ingen fara. Då ska du blötlägga i kallt vatten och hälla över salt på fläcken. Efter dryga 30-60 minuter så ska du gnugga blodfläcken med tvål eller tvättmedel i kallt vatten och sedan tvätta enligt plaggets tvättråd.

Bläck & tusch

Fukta fläcken med T-sprit och spola. Upprepa behandlingen så länge det kommer färg. Gnugga med tvål och vatten.

Choklad
Skrapa bort så mycket som möjligt av chokladenfläcken. Doppa ev. i varmvatten om chokladen sitter fast hårt. Tvätta plagget så varmt som det tål i tvättmaskin. Använd ett tvättmedel som innehåller blekmedel och enzymer (läs på förpackningen)

Fett

Tvätta som vanligt i så varmt vatten som plagget tillåter. Om fläcken fortfarande är kvar, så kan man prova fettlösande medel som Yes diskmedel eller lacknafta som gnuggas på fläcken. Tvätta sedan en gång till.

Gräs
Fotbollspelarens favorit – gräsfläckar, Tvättas på så hög temperatur som plagget tillåter i maskin. Om fläcken inte försvinner kan blötlägga fläcken i T-sprit och sedan gnugga med tvål och vatten. Maskintvätta ännu en gång.

Kaffe & te
Blötlägg plagget direkt i kallt vatten. Hinner fläcken torka, doppa i kokande vatten (om tyget tillåter). Tvätta sedan med ett tvättmedel som innehåller blekmedel

Ketchup, tomat & tomatsås
Kanske var du precis med i tomatkriget i spanien?Eller kanske inte. Hursomhelst så ska du blanda lika mycket varmt vatten och glycerin. Sedan ska du låta plagget ligga i blöt i en timme. Tvätta sedan med ett tvättmedel som innehåller enzymer och blekmedel. Voilá!

Läppstift
Wild night with a beautyful lady? Då ska du gnugga fläcken med flytande tvätt medel för hand. Tvätta som sedan efter tvättråd.

Olja
Lös upp fläcken med lacknafta. Gnugga med tvål och tvätta sedan i så hög temperatur som möjligt.


Rödvin

Fukta fläcken med vitt vin och du skulle ha det hemma. Annars är salt eller potatismjöl en räddare i nöden. Gnid med en citronhalva eller behandla med T-sprit. Skölj och tvätta som vanligt (gärna med blekmedel om plagget tillåter det).


Svettfläckar
Alternativ 1: Bada fläcken i ren ättika och låt verka så länge som möjligt innan tvätt. Alternativt häll upp en balja med ättika och blötlägg hela plagget. Sägs ska få bort lukten också  
Alternativ 2: Blanda lika mycket citronsyrepulver och handdiskmedel. Bada fläcken sedan i lösningen. Låt blandningen verka i 30 minuter, och skölj därefter bort lösningen från plagget och tvätta enligt tvättråd.


Tuggummi

Tuggummifläckar är vanligare än man tror! Det finns folk som gillar att lägga tuggummi på buss och tunnelbanesäten! Jag satte mig på ett sånt säte en dag. Inte lite pinsamt kan jag säga. Hursomhelst så ska du lägga plagget i en plastpåse som stoppas i frysen i en timme. Bryt sedan loss tuggummit och använd lacknafta för att få bort det sista. Tvätta sedan som vanligt i maskin.

Fläckar ger dålig energi!

/a.


Inspiration från Stockholm streetHej mina vänner. Vill först bara medela att jag har haft strul med bloggen, har inte kunnat blogga på ett antal dagar. Kan hända att jag har mer strul framöver. Hursomhelst.
Jag var i stan i Måndags med två vänner, för att kolla runt lite vinterjackor. Vi hamnade på G-star butiken i Gallerian, och jag hittade mer än en vinterjacka. Mathias Öhgren här, jobbade nämligen i butiken vid den aktuella tidpunkten. Jag och mina två vänner var överrens om att han hade en ganska tung stil, rätt fashion också. Dock skulle man kunna göra hans outfit lite mer street/Hiphop. Tex genom att adda en keps och MJ skinnhandske, och eventuellt en tjockare halskedja. Men det här mina vänner, är säsongens mode.
Och jag fick en idé. Mycket av en tung, personlig  swagger har med inspiration att göra, altså inte copycatfasoner utan bara genom att se andras tänkande och göra något eget av det. Så, troligtvis till våren kommer jag dra ihop någon tung fotograf, och en social person, för att fota swaggern på stockholm street. Haha låter kanske komiskt, men det kommer uppskattas. Lovar ;)
Så, om du känner intresse av det, hör gärna av dig! killaswag@live.se
ps. ny kategori 'Stockholm street'. ds

/a.

What the ** happened?!Vad händer med dagens kommersiella kändisar? Jag vill bara skratta och gråta helst samtidigt när jag ser detta. Vad hände med snoop dogg som langade drop it like its hot? Och 50, window shopper, follow my lead? Åvaere för Jstin Bieber ft Sean Kingston-fasoner? Kändisar nuförtiden blir mediahoror. Det är inte okej. Vet inte vad jag ska säga mer än att de borde skämmas för att bokstavligen sälja sina själar för media och pengar. Men de klart.. alla vill ju synas och höras nuförtiden, så de klart att man måste göra bisarra och chockande saker för att få åtminstonde NÅN uppmärksamhet. Vill inte sprida hat, men jag tycker inte riktigt detta är okej mina vänner. Jag har kastat kommersisell 'hiphop', gör du också som jag om du tycker lika som mig! UFFT!!!

/a.

Inspiration finns runt hörnet


http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk/

Jag har hittat en stjärna, mina vänner. Att våga är svårt, men att vara unik, det är guld. Denna kille vid namn Andreas Wijk är ett geni med sin klädstil. Har aldrig sett nån klädstil som liknar denna unge pojkes. Han blandar sin stil lite hejvilt, och ibland kan man se ett svag insvep av lite hiphop/street stilen. Matchning? det fixar han i princip alla lägen. Vill du också ha diin egna personliga klädstil? Inspiration är till att börja med nummer ett. OBS! klicka på bildern för större bild. godnatt.
/a.


Vi fryser när det är snö på gatorna.


Strumpor: 10-pack, H&M man 149kr
Långkalsonger: 95%bomull, H&M man 149kr
Mjukisbyxor: (finns även ljusgrå) H&M divided 199kr
Morgonrock: H&M man, 199kr

Ibland har man bar sovit 3 timmar en jobb- eller skoldag. Ibland har man tränat allt för mycket. Ibland är man deppig, och till råga på allt har man försovit sig också, och frukosten, den käkas på bussen. Ja vi har alla sådanna dagar och då orkar man verkligen inte med att stå och vela med vad man ska matcha sina kläder med. Och kallt som fan är det ute också. Vad går upp mot sköna varma kläder en sån dag? Ingenting. Alls. Allt detta hittade jag på h&m så ni kanske märkt. Strumpor långkalsonger etc. behöver inte vara det dyraste och lyxigaste märket, och myskläder som dessa behöver inte matchas och trixas med så varför inte spara några slantar, som man sen kan lägga undan till den där dyra klockan man velat ha hela månaden? 
Allt för mig denna afton, har en micketmicket trevligt kvällen!

/a.


Grooming magazine.


 Magasinet finns att ladda ner i pdf;

Nice people. Klicka och ni kommer att förstå. Grooming är ett geni, grooming är bäst. ENJOY
/a.

Fit your cap!CHICAGO BULLS Grey/Cyber Yellow New Era Fitted Cap
x
BUFFALO BRAVES Bright Royal/Lime/White New Era Fitted Cap

Bröder och systrar. Att ha en keps och ett par sneakers som matchar tillsammans är inte alls fel.
 Myfitteds.com är en sida som säljer sådanna produkter. Helt sjukt egentligen med tanke på deras priser är väldigt okej. En riktigt tung affärsidé måste jag säga. Jag vill också tipsa er om att sidor som dessa, är mycket bra inspirationskällor. Vet inte vad jag ska säga riktigt mer än att jag måste besöka denna butik minst en gång i mitt liv. Wooow.

/a.


Say hello to my little friend.

Dra upp 249 svenska kronor och denna tunga t-shirt är din. Hittas på jack&jones

Den nya kategorin, clothing in connection with a movie handlar om t-shirtar där tryck, citat och tema som uttrycks via kläder(oftast t-shirtar då).  Scarface är en klassiker bland mafia rullarna och Al pacino lyckades riktigt bra som huvudskådis. Gillar du rullen, så visa din uppskattning med ett Tee-tryck! BAM

/a.

 


What is underground? Underground is the bomb.Jag brukade alltid vara en commercial-music torsk, ända tills jag fick ett tips. Tipset var: Andreea, prova underground. Så jag började leta och hittade mycket bra grejer. Ever since, har jag slutat lyssna på Lil-wayne och T-pain blaskor, för jag har upptäckt att det faktiskt intte finns ett budskap i låtarna. Komersiellt skit bara alltihop. (Okej, pussy money weed och Im sprung funkar fortfarande) Lyssna på denna låt, det är både drag och budskp så det bara skriker om det! I alla fall enligt min smak, sen kan ju er smak vara annorlunda.Men jag säger det människor, prova underground! Keep up the peace
/a.

Whats hot & whats really not! v. 44Hot: Jag fattar inte hur Converse kan leverera så tunga sneakers år efter år. Jag skulle vilja kalla det för en upp-spicad Star player modell i en härlig färgkombination mellan klassiskt lakansvit, blå och röd. Om det är något som håller sina kvalitéer så är det converse. Skulle passa med en skrikröd klocka eller accesoarer..Man skulle kunna hotta up dem ännu mer genom att byta ut skosnörena till en blå och en röd mer tunnare skosnöre. Eller varför inte prova en sko med röda skosnören och en med blåa skosnören? Om man vågar vill säga. 
Converse star player sock Lthr Mid finns att köpa på bland annat Caliroots.com, 999kr

Not: Höll på att få skrattnoja när jag fick syn på det här. Vad är det för fasoner ni håller på med Nike? Förväntade mig bättre, bara kolla på Nike air serien. Det här ser ut som en blandning mellan en toffla och en tant-sko á lá ecco. Visserligen klassas det som en sportssko, men vem fan vill dra på sig ett par av dessa fula avkommor på träningen? När det finns så mycket bättre sportskor som är speciellt gjorda efter den sport som man vill ha bra skor till? Är verkligen inte en person som hatar, men skorna är så fula att jag blir irriterad. Ufft.
Nike air Moc går att köpa på Caliroots.com 799kr
/a.


Höst? HÖST!


Jeans: H&M divided, 399kr
Halsduk: H&M man, 79kr
Nylonjacka: H&M man 299kr
Munktröja: H&M divided 199kr
Tee: Freddie tee, Jack&Jones 199kr 
Sneakers: Converser split canvas plimsoll    topman.se
Keps: Undefeated '2 tone tiger u ballcap' 399kr Caliroots.com
Klocka: Rado Ceramica bracelet watch, runt 11 000 kr
Vantar: H&M man, 69kr
Glasögon: Gold bridged oversized clear lins, saltopeppar.se, 145kr

Shoo där hemma!
Skulle ut och köpa godis, och insåg att nu är den period då det är on top of the autumn. Det är kallt ute, men kanske inte rikitgt dags att dra på sig vinterjackan. Då gäller en höstjacka eller en tunnare jacka med tyg-på-tyg förklädnad. Denna outfit skriker så höst som det bara går, med tanke på färgerna då som är lite mörkare. Grå, vit och svart var det ja, och vi har 3 regeln också. Lite ljusare jeans för att dra upp outfiten lite. Ja och jag tipsar er om att köpa dessa vantar, funkar i alla lägen. Smsa, röka, dra fram åk-kortet, hälsa på någon, ja you name it. Sen drar man bara på sig vanten i ''helläge'' om man får kalla det så, när det är lite kallare. Ni kanske undrar hur jag tänkte när jag la till klockan? Jag la till den i outfiten innan jag visste priset och jag valde att inte ta bort den.  Nu kanske inte ni som läser detta kommer att springa och köpa den, men ni förstod iaf tanken med helheten. Grymt snygg var den i alla fall!
Har också börjat kolla runt lite på h&m och lite andra sidor som har lite billigare priser, och jäklar i garderober vad grejer man kan hitta! Ja, har inte så mycket mer att säga.. får ta och önska er en god natt!

/a.

Bli av med pormaskar från ansiktet!


Nivea refining clear-up strips kan köpas på kicks.se, 55kr.
Bulldog Face Scrub hittas på grooming.se, 99kr.

Hej alla sköna människor.
Alla får vi pormaskar i ansiktet, och man kanske inte alltid känner sig så fräsch med dem. De orsakas av fett från överaktiva talgkörtlar i en mysig blandning av döda hudceller, och dessa täpper till porerna som gör att de blir större. Resultatet om man inte tar itu med dessa blir små brun-svarta prickar. Inte så trevligt vid lite intimare stunder med en tjej? Nää precis.

Det finns lite olika sätt att få bort dem, och jag tänkte dra dem två bästa. Oftast är det näsan som drabbas, men även hakan och till och med pannan i dem svåraste fallen (dessa kallas T-zonen). Själv brukar jag köra en T-zons peeling cirka 2 till 3 gånger i veckan. Peeling för er som inte visste, är små korn/stenar som ''skrubbas'' mot huden och får bort de döda hudcellerna. Huden blir helt gaalet len och pormaskarna försvinner helt (Tills nya produceras vill säga). Sen har vi också nya tidens påhitt, Clear-up strips. Det är självhäftande remsor som drar ut pormasken ur poren. Remsan skall tryckas fast på våt hud, och den skall sitta på i dryga 10 minuter. Sedan dras den bort försiktigt, nästan som ett plåster. Bör upprepas 2 till tre gånger i veckan.

Ps. Jag ändrar namnet på kategorin ''hygien & skötselråd'' till grooming och skötselråd. Grooming är ett ganska så nytt ord, och betyder manlig skönhetsvård. Visst kan man tycka att det låter bättre att säga grooming än manlig skönhetsvård. För det har blivit mer och mer accepterat att en man också faktiskt kan bry sig om sin hygien. (?!)

Clothing in connection with music v. 44
 En klassiker som aldig blir torr. Nas är en av mina favoriter. Bara lyssna till hans verk?!
Och Tee'n är riktigt riktigt kattig. ''Dream team rule tee'' hittas på självklaraste caliroots.com

Imagine smoking weed in the streets without cops harassin
Imagine going to court with no trial
Lifestyle cruising blue behind my waters
No welfare supporters more conscious of the way we raise our daughters
Days are shorter, nights are colder
Feeling like life is over, these snakes strike like a cobra
The world's hot my son got not evidently
It's elementary, they want us all gone eventually
Trooping out of state for a plate knowledge
of coke was cooked without the garbage we'd all have the top dollars
Imagine everybody flashin, fashion
Designer clothes, lacing your click up with diamond vogues
Your people holdin dough, no parole
No rubbers, go in raw imagine law with no undercovers
Just some thoughts for the mind
I take a glimpse into time
watch the blimp read "The World Is Mine"

/a.

RSS 2.0