Fynda swagger på Tradera!

Ledandenuvarande bud: 300 kr Auktion avslutas den 31 okt 20:10Nuvarande ledande bud: 400kr Auktion avslutas 31 okt 19:44

Nuvarande ledande bud: 155kr Auktion avslutas 31.okt 20:22Nuvarande ledansde bud: 51kr Auktionen avslutas 31okt 20:50
Nuvarande ledande bud: 0kr Utropspris: 500kr (ord. 999kr) Auktionen avslutas 3 nov 20.03 Nuvarande ledande bud: 0kr Utropspris 49kr Auktion avslutas 8 Nov 17:57Nuvarande leadnade bud: 0kr  utropspris: 159kr Auktionen avslutas 7 Nov 21:08
Obs. Klicka på bilderna för att få dem större.


W z up homies!
Ibland är inte plånboken så fet som man önskade. Men, sålänge man inte är kräsen och rädd för att ta lite risker, så kan man fortfarande hitta grymt snygga kläder för en liten peng. För er som inte visste, så är Tradera en auktionssajt, dvs efterfrågan på den utlagda varan, (vanligtvis av privatpersoner) som bestämmer priset på den. Jag tipsar er VERKLIGEN om att hålla ett öga på tradera, då jag har hittat många riktigt snygga grejer som knappt ens vart andvända. Räkna dock med att få betala frakten av varan. Hur det funkar mer ingående hittar ni här, och medlem kan man bli här. Gör en mouseover på bilderna för att få mer information om dem.
Ps. Har hittat dessa saker genom att skriva ''hiphop'' i sökalternativet, samt fyllt ''kläder'' i sökalternativet.
Swaggern är vad man gör den till ;)
/a.


Converse + skate = sant!


WOW. Converse goes skate. Nyheten heter 2010 holiday collection. Converse all star är en klassiker, och har vart det sen den kom ut år 1936 (syftar då på the optical white model). Visste ni att 60% av Usa's besfolknig äger eller har ägt ett par av dessa? Sjukt om man tänker efter, men som sagt en klassiker i alla dess former. Nu ger de sig på andra former, och jag tror på det. Riktigt snygga måste jag säga! Med kollektionen kommer också lite fräshare uppdateringar på deras tidigare modeller Star player, Upton, CVO samt star player modellerna.
De relativt nyutkommna skorna går att beställas på hemsidan vad jag vet, kan återkomma om de går att beställa på någon svensk hemsida/butik.

/a.

Soulja boy, ska man skratta eller gråta?Soulja boy. Får mig att ifrågasätta evolutionen.  Hans klädstil?! Oj. BAM.
Synd bara att hans låtar är riktigt riktigt dåliga. Skulle aldrig i mitt liv få för mig att lyssna på en sån här låt. Finns inget tungt budskap i hans text, finns inte heller taktkänsla eller bra beat. Hans röst gör det inte heller bättre. Tillbaka tll hans stil. Soulja boy är en av de stora fashion icons inom Hiphop new school (kädstilen). I den här videon så finns de typiska kännetecknen för New school hiphop clothing, vilket jag diggar grovt. Färger och olika materialtyper blandat med varandra, med t-shirt tryck samt smycken i en lagom mängd. I LIKE IT. Måste också säga att killen i svart jacka med vit tee och svart tryck har en tung swag :] Men jag frågar mig själv nu, är det rätt att klä sig New school, men lyssna på Old school? Får ta och dra upp ämnet på något diskussionsforum. Sov gott homiez

/a.
Its a zebra thing God kväll mina herrar
Haha den ultimata swaggern next? Nee kanske inte riktigt, men den kille (!!) som skulle våga dra på sig några av dessa accesoarer skulle vinna min respekt på nolltid! Hittade förresten den här ''bilden'' i datorn, och den sattes ihop för ett tag sen så inköpslistan har hamnat hos grannen..
Ett stycke god sömn till er!

/a.

När latheten är som bäst!


Trött på att analysera och gräva i vad som gäller just din hudtyp? Du kanske inte ens vet vilken hudtyp du har?
Spotta fram 250 kronor, så har du sparat tid och en hel del annat också för den delen. HETT TIPS!!

/a.


Det börjar bli kallt & vi är tillbaka!


Pälsmössa: (obs. pälsimitation, finns också i helsvart) H&M Man, 99kr
Grå Halsduk utan ändar: H&M man, 79kr
Fingerless gloves: Patterned fngerless gloves, Topman runt 80kr
Svartvit halduk: Oslo scarf G-star, Nelly.com 599kr  
Skinhandskar:
är Fodrade, H&M man 249kr
Rutig halsduk: Fillipa K, Nelly.com 449kr
Vit mössa: White vintage bobble beanie, Topman runt 120kr

Höst betyder stickat, och temperaturen ute är lite jobbig. För varmt för att dra på sig vinterjackan, för kallt för att gå med den tunna sommarjackan. Krydda outfiten med en eller två halsdukar, och vantar! De utvalda här ovanför är både snygga och enkla att matcha till. C ya !

/a.

RSS 2.0