Total swag

/a.

Dem allra bästa, tryckta!


Dre, Snoop, Pac & Suge tee 159 kr
Straight outta compton 189kr
Run dmc 199sek
Where brooklyn at 169kr

Whaaa!!!! Shirtstore.se säljer dessa otroligt tunga tee's med våra orginella favoriter. Deras utbud är stort och vad gäller tees så har dem nog det mesta. Diggar mest 'attityd' kategorin där en massa roliga, uppkäftiga och skrattretandes t-shirtar finns för under 200 lappen. Hur grym butik som helst! /a.

Fynda mera på tradera.Tjenixen. Titta så mycket tunga kläder man kan hitta på tradera. Vissa är helt oandvända, med ett utropspris på 10-60kr, och vissa går inte ens att få tag på här i sverige. Kommer att hålla er uppdaterade på fynd från tradera. Har du inget konto på tradera kan du skaffa ett här. Och för er som inte vet så är tradera en auktionssajt där efterfrågan styr priset på varan. Den som betalar mest för varan, vinner den. Sökord om du vill ha tag på någon av plaggen ovan: street, hiphop & skate. Fucka ur ikväll allihop! ;) /a.

H&M + Versace = Sant!Chock kryper fram.. H&m lanserar sammarbete med Versace!! Här är 2 av 3 bilder som tydligen ''läckt ut''. Jag bara dör för denna svarta bomberjacka som kan kombineras i en streetigare outfit. Har ni koll på versace så ser ni här att designen återupptas från tidigare kollektioner. SÅ JÄVLA SNYGG!! Ryktet säger att priset kommer ligga kring tusen-lappen. Släpps 17/11-11. Funderar på att köpa mig en egen. Dock kommer den sälja slut snabbt, så vill du ha en så får du se till att vara snabb. Ett bra tips om du vill tjäna lite extra $ inför sånna här stora omtalade släpp är att köpa dig en jacka och vänta tills den sålt slut. Där efter lägger du ut den på Tradera. Ju mer populär den kommer bli, ju större efterfrågan bli det! ;) /a.


Finns du där ute?Hej vänner.
Just nu har jag för mycket att göra för att klara av att blogga varje dag.
Så,-jag letar efter någon modemedveten kille som har fötterna på jorden och som finner glädje i att blogga. Har haft några förslag som legat i luften men tyckte inte det var tillräckligt.. Vill hitta någon som brinner och är ambitiös! ;) Kanske är det du, eller vet du någon som skulle kunna göra det på ett snyggt sätt?? Maila då in på killaswag@live.se! /a


RSS 2.0