Hur du får den renaste huden,-right here on killa swag!Yo Guys! listen up:
Jag har plockat ihop ett ordentligt kit med otroligt frächa tips för er, om hur man tar han om sin hud på bästa sätt. För, enligt min åsikt så ska killar också ta hand om sin hud.
Ni kanske inte visste det, men faktum är att för oss brudar så väger oftast bra hygien hos en kille lika mycket som att han ska ha en tung klädstil. Rakfinnar, orakat skägg, fet hy och dålig andedräkt går FEEEETBORT, spelar ingen roll hur än likt han klär sig som Pharell. Och något annat som går fetbort är killar som bara tycker det hela är pinsamt och bögigt. Snälla!? Lägg ner det där för jag tror inte det funkar hos nån tjej.. INTE hos mig i alla fall.
SÅ, nu förbered hjärnan på kunskaper & gör plats för dem eftersom de är nyttiga,- det kan jag lova.


 

Tips #1: Rengör alltid ansiktet innan du går och lägger dig, då blir huden friskare. Det är viktigt att rengöra huden dagligen och få bort allt smuts och andra föroreningarsom har samlats på huden. Och även 1-2 gånger per vecka ska man skrubba huden med någon typ av rengöring med peelingkorn, som tar bort döda hudceller, och hjälper pormaskar att avlägsnas en del.


Tips #2: En bra creme som binder fuktigehet skyddar huden, ger den näring & håller den borta från att torka under kylen speciellt. Att anpassa hudcremen efter din hudtyp och årstid, är en av de viktigaste momenten.
På vintern är det bäst att använda en lite mer skyddande creme, eftersom.. ja det där med torrhet.


Tips #3  
Raka dig efter rengöringen så är det mindre risk för infektioner. Glöm ej att andvända varmt vatten i början av proceduren, då detta öppnar upp porerna samt hårsäckarna och förbereder dem på stimulans. Se nere för mer information.
 Skölj med kallt vatten efter rakningen för att stänga igen hårsäckarna och porerna igen.


Under hela ditt liv så tillbringar du cirka 3 500 timmar åt att raka dig..
Då är det altså viktigt att raka rätt, med andra ord! Steg 1:  Vissa rakar sig på kvällen, medan andra rakar sig på morgonen. Oavsett när du rakar dig så är det en fördel att ta itu med rakningen efter duchen. Varför? Jo, det är nämligen såhär att när det varma vattnet sköljer din hud, så öppnas de pyttesmå porerna & hårsäckarna vilket förenklar inte bara rakningen, utan också rengöringen. Altså får du lättare för dig vid rakningen,- och risken för inåtväxt minskar.

Steg 2:
Andvänd ALLTID ett bra rakskum/rakgel, eftersom det är A och O i rakningen. Glöm inte att förnya hyvlarna då de inte räcker i all evighet. Min pappa sa just att Gilette har bra kvalité och att de håller länge..Hmm ja du.

Steg 3: Efter rakningen så Glöm inte att tvätta med så kallt vatten så möjligt, eftersom detta stänger igen hårsäckarna, och minskar risken för infektioner as I said. ;)

Steg 4: Efterbehandla med en skön after shave och balsam. Det lugnar huden och minskar risken för rakfinnar.

/a.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0