de bästa ta-hand-om-huden-tipsen hittar ni här, på killa swag!Yo Guys! listen up:
jag har plockat ihop ett ordentligt kit med otroligt frächa tips för er, om hur man tar han om sin hud på bästa sätt. För, enligt min åsikt så ska killar också ta hand om sin hud. Likadant som ni killar kollar på oss tjejer om hurvida vi har mkt smink eller inte osv, gör vi likadant.
Ni kanske inte visste det, men faktum är att för oss brudar så väger oftast bra hygien hos en kille lika mycket som att han har en tung klädstil. Rakfinnar, orakat skägg, fet hy och mcdonald går FEEEETBORT, spelar ingen roll hur än likt han klär sig som pharell. Och något annat som går fetbort är killar som bara tycker det hela är pinsamt och bögigt. Snälla!? Lägg ner det där för jag tror inte det funkar hos nån tjej.. INTE hos mig i alla fall.
SÅ, nu förbered hjärnan på kunskaper & gör plats för dem eftersom de är nyttiga,- det kan jag lova!

Tips #1: Rengör alltid ansiktet innan du går och lägger dig, då blir huden friskare.Det är viktigt att rengöra huden dagligen och få bort allt smuts och andra föroreningar.


Tips #2: En bra fuktighetscreme skyddar huden och ger den näring. Anpassa hudcremen efter din hudtyp och årstid. På vintern är det bäst att använda en lite mer skyddande creme.


1. Skrubba
Steg ett är att rengöra huden ordentligt, 1-2 gånger per vecka bör man i stället använda en rengöring med peelingkorn som tar bort döda hudceller.

2.  Raka
Raka dig efter rengöringen så är det mindre risk för infektioner. Lumenes Smooth Shaving Foam är ett rakskum som är både milt och lugnande. Skölj med kallt vatten efter rakningen för att stänga hårsäckarna


4. Ögonvårda
Stryk på ögoncremen först innan du använder ansiktscreme, för att inte riskera att ha de resterna på fingrarna. Vanlig fuktcreme är för tung för den tunna huden kring ögonen.


5. Återfukta
För känslig hy är en lugnande aftershavecreme att föredra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0